Verzending

 

VERZENDEN MET ZORG

EN COMFORT

Het blijft eng, een levend organisme versturen! Gelukkig leven we in een wereld waar voor alles een oplossing gevonden wordt… En zo ook voor onze planten. De planten komen vanuit de kweker en worden vervolgens zorgvuldig verpakt zodat ze in comfort kunnen reizen en in goede conditie op hun bestemming aankomen.

 
 

De plant wordt door de kweker gecontroleerd op kwaliteit, vanuit daar wordt hij overgebracht naar het centrum van POST NL waar een groep zorgzame Rob & Nico’s (m/v) klaar staan om de plant voor te bereiden op haar reis. De plant wordt eerst voorzien van een beschermhoes om de plant en doos extra te beschermen, tevens beschermt deze hoes tegen extreme wisselingen in de temperatuur. Na dat de plant een veilige jas aan heeft wordt ze verpakt in een doos die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van de plant. Door het doos in doos principe staat de plant stabiel in zijn doos en kan dan comfortabel aan haar reis beginnen.

 

Zie je de postbode met dit pakket de straat inlopen? Dan weet je dat wij ons best hebben gedaan om alles met de juiste aandacht bij jouw in huis te krijgen.

 

 

De verpakking

 

 

WAGENZIEK OF HELEMAAL MIS?

Helaas kunnen we moeilijk controleren hoe scherp de postbode zijn bochten neemt en hoe netjes hij met de plant om gaat.

Mocht de plant in een rare bui bij je terecht komen, neem dan contact met ons op en we zoeken gezamenlijk naar een
goede oplossing!