Over ons

 


 

DE HIPSTER EN DE PLANT

Sinds zijn opmars in de jaren 90 is de Hipster niet meer weg te denken uit onze samenleving. De Hipster interesseert zich in nieuwe dingen. Dingen die voor het mainstream publiek nog onbekend en misschien  zelfs een beetje eng zijn. De Hipster drukt zich uit op een eigenzinnige manier. Dit doet hij door middel van de kleding die hij draagt, de voedselkeuzes die hij maakt en het vintage vinylplaatje uit 1971 van dat ene onbekende Lo-Fi indi electrofolkbandje uit Kirgizië dat hij graag luistert. De Hipster durft deze eigenzinnige expressie zo toe te passen dat het soms even wennen is. 

De Plant? Die was er al die tijd al en keek vanuit de verte toe hoe de Hipster de wereld langzaamaan veroverde. Hipster en Plant gaan hand in hand. En samen staan ze garant voor een eigenzinnige expressie. 

DE HIPSTER, DAT BEN JIJ

Tegenwoordig is iedereen een Hipster. Maar wie gebruikt dan nu nog het woord Hipster? Het antwoord? Wij! Wij van Hipsterplanten adviseren het woord Hipster. Ieder persoon heeft simpelweg zijn eigen manier om zich uit te drukken. Misschien niet altijd even uitgesproken. De één laat zijn baard bijvoorbeeld een jaartje eerder al een modeaccessoire zijn, terwijl de ander hier pas een jaar later aan toe is. Tot het moment dat de baard niet meer nieuw en eng is en we allemaal Hipsters zijn.

Wist je trouwens dat de Hipster al rondliep in de jaren 30 en 40 als subcultuur rondom jazzmuzikanten? Over een jaartje of 15 is de Hipster weer helemaal terug van weggeweest. En jij bent erbij.

JIJ PLEZIER – WIJ PLEZIER

Hipsterplanten.nl ontstond in 2019 als grap en stond maandenlang als titel boven het moodboard van drie Hipstermaatjes. Wij – Dennis, Joost, Ivo en Dolf – hebben onze eigen kwaliteiten, skills en superkrachten. Samen delen we het ultieme doel: plezier hebben in het ontwikkelen van Hipsterplanten.nl. Dat plezier delen wij graag met jou.